Vil du prøve at handle med CDF instrumenter hos Plus500 og få velkomstbonus!

Vidste du, at ud kan handle iShares Japan som CDF hos Plus500? Lige nu er prisen 12,02 (køb) og 11,99 (short) – Priserne er korrekte pr. 31/10/2014 17:20:54 GMT +1

Du kan handle med iShares Japan som CDF hos Plus500 her!

Handel CDF med velkomstbonus

Husk, at du kan få en velkomstbonus på 150 kr. uden krav om egen indbetaling! Plus500 er en godkendt handelsplatform. Handel med CFD'er er forbundet med høj risiko og er ikke altid egnet for alle investorer. Jo højere gearing, desto større risiko. Før du beslutter dig for at handle med CFD'er, bør du omhyggeligt overveje dine finansielle mål, dit erfaringsniveau og din risikovillighed. Eventuelle meninger, nyheder, undersøgelser, analyser, priser eller andre informationer fra Plus500 er ikke investeringsrådgivning. Plus500 er autoriseret og reguleret af Financial Conduct Authority med registernummer: 509909.

Du kan handle med iShares Japan som CDF hos Plus500 her!
God fornøjelse!

Guide til spreadbetting, finansiel betting og investering generelt. Sidens indhold er fuldt reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til spillesider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Endvidere skal du være opmærksom på, at bonusser er underlagt regler og vilkår. Spil ansvarligt eller søg hjælp!