STIG: UDNYT DE HØJE ODDS VED AT SATSE SMÅ BELØB PÅ MANGE AKTIER

1. Hvor længe har du spillet vores spil nu?

Helt fra starten. Var også med i første test.

2. Hvad er det som gør spillet interessant for dig?

Det er sjovt fordi det er noget jeg er interesseret i forvejen. Så er pengene en stor faktor. Bliver ved fordi det går godt. Er lidt tidskrævende. Bliver nødt til at følge med i markedet hver dag.


3. Hvor tit spiller du?

Hver dag stort set. Nogen gange glemmer jeg det. Men spiller så tit jeg kan pga af konkurrencen. Jeg spiller på begge markeder, men afhængige af odds og nyheder er det ikke altid at jeg spiller alle spil. Jeg prøver at sprede min bets lidt så jeg ikke kun spiller på det mest oplagte. Hvis odds er under 3 på top3/bund3 spiller jeg ikke på dem.

4. Hvor meget tid bruger du på spillet om dagen?

15 min. om morgen på DK om morgen. 10 min inden DK live spil lukker. 15 min ved 15-tiden inden USA heldag lukker og ca. 10 min ved 19-tiden inden USA Live lukker. Derudover følger jeg mine bets i løbet af dagen på mobilen så vel i nærheden af 30-45 pr. dag.

5. Synes du, at det var nemt eller svært at komme i gang med spillet?

Rimelig nemt. Var meget over det med odds at de ændrede sig i starten. Det skulle man lige vende sig til. Men nu synes jeg det går ret nemt med det hele.

6. Hvilke tidspunkter på dagen spiller du?

Kl 8 om morgen. Kl. 12.30 usa 15.00 heldag og ca. kl 19. Spiller ikke flere dage frem i tiden. Og spiller ikke på fx heldag DK om aften inden, da der godt kan være nogle nyheder næste morgen som man kan bruge i heldagsspillet.

7. Havde du en strategi fra starten du ville følge? Hvis ja, har du så fulgt den?

I starten brugte jeg lang tid på det. Jeg var meget grundig. Jeg satte mig virkelig meget ind i alle aktierne. I starten spillede jeg meget bredt dvs. på måske 10 aktier i hvert spil. Men nu er der mange der spiller bredt. Så nu spiller jeg ca. kun på 5 aktier ca. men med højere indsatser.

8. Du har klaret dig ret godt indtil nu. Hvorfor tror du, at du har det?

Har forstået puljespilskonceptet. Men det bliver svære og svære. Jeg kom godt fra start, tror jeg fordi jeg nok kendte spillet bedre end andre. Var nok lidt foran de andre.

Jeg kigger meget på hvilke aktier der har mest fart på i live spillet frem for dem der lige nu ligger i top og bund. Så spiller jeg end del på de vilde odds, der er indimellem. Det kan nogen gange fordoble min saldo. Så jeg tror at meget af min succes ligger i at jeg spiller en del på de virkelig høje odds.

9. Bruger du nu nogle bestemte værktøjer, som hjælper dig i spillet? Andre websites, analyser, nyheder, odds beregninger m.m.

Tjekker euroinvestor på DK. Bruger meget den kolonne der hedder Kurs de seneste 5 dage i spillet. Så kigger jeg også en del på hvad kursændringerne var dagen før.

10. Tror du, at du kan fortsætte din succes i spillet?

Det tror jeg, med mindre der kommer flere spillere til. Lige nu er der også lidt færre spillere end i starten, måske pga ferien. Men hvis ingen odds kom over 30 ville jeg komme i problemer.

11. Hvis du skulle give et godt råd til nye spillere af vores spil, hvad skulle det så være?

Kigge på hvad der er sket tidligere for aktierne. Sætte sig ind i tingene. Find ud af hvilke aktier der er mest volatile. Udnyt de høje odds. Med små beløb.

Spil på aktier – få 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *