PKST: DET ER EN GOD IDE AT SPREDE RISIKOEN

1. Hvor længe har du spillet vores spil nu?

Helt fra starten.

2. Hvad er det som gør spillet interessant for dig?

Aktier er bare interessante, synes jeg. Jeg synes det er meget spændende at følge aktier, og hvad det er, der påvirker aktiekurser. Det med, at det er et væddeløb på handelsdagen, er sjovt, synes jeg. Jeg har fået fornyet min interesse for aktier og virksomheders drift med det her spil. Jeg investerer ikke så meget i aktier længere, som jeg gjorde en gang. Men det her er også sjovere.


3. Hvor tit spiller du?

Jeg giver den fuld gas. Spiller ikke dage frem i tiden, men spiller hver dag stort set. Jeg spiller ikke flere dage frem i tiden, fordi markedet er så volatilt. Det giver ikke mening for mig.

4. Hvor meget tid bruger du på spillet om dagen?

5-15 min før lukketid. Det har fået mig til at interessere mig for aktier igen, så jeg læser nok Børsen mere og Euroinvestor m.m., så det bruger jeg lidt tid på ved siden af.

5. Synes du, at det var nemt eller svært at komme i gang med spillet?

Umiddelbart nemt. Jeg satte mig ned og læste om det, så var det ikke så svært. Det sværeste var at forstå puljespilskonceptet. Det var jeg ikke vant til. Jeg spiller sports betting og er derfor vant til faste odds. Men nu tænker jeg ikke så meget over det.

6. Hvilke tidspunkter på dagen spiller du?

Spiller kun lige inden spillene lukker. Er begyndt at lære en del om de amerikanske nu, så spiller også på de amerikanske aktier, når det passer ind. Det er dog svært at huske at spille på US live, da man tit skal en masse der ca. kl. 19.

7. Havde du en strategi fra starten du ville følge? Hvis ja, har du så fulgt den?

Ja, jeg havde en strategi om at vælge fx 5 gode aktier, jeg ville følge og spille på, men det virkede ikke. Nu kigger jeg mere på odds’ne. Jeg kunne heller aldrig finde på at spille alle pengene på en aktie. Jeg spiller også meget på taber spillene, da der her også tit er ret gode odds.

8. Du har klaret dig ret godt indtil nu. Hvorfor tror du, at du har det?

Jeg bruger min odds erfaring. Jeg prøver at sprede risikoen og spille på flere aktier. Og så spiller jeg med mindre beløb. Jeg tror, at det er en del af forklaringen.

 

9. Bruger du nu nogle bestemte værktøjer, som hjælper dig i spillet? Andre websites, analyser, nyheder, odds beregninger m.m.

Jeg læser Børsen og holder mig almindeligt opdateret på aktiemarkedet. Ellers ikke. Jeg bruger ikke alle mulige udregningsværktøjer.

10. Tror du, at du kan fortsætte din succes i spillet?

Jeg tvivler på at jeg kan forvente at blive i toppen, hver eneste uge, da konkurrencen nok vil blive øget, med et øget antal deltagere og flere, som har spillet gennem længere tid. Men selvfølgelig kan jeg jo være heldigt og ramme en aktie med en odds, som kan gøre forskellen. Så lidt held er nødvendigt for at fortsætte successen.

11. Har du et godt råd til nye spillere?

Brug noget tid på at sprede risikoen. På den måde er der større chance for at opleve glæden ved at vinde i starten. Så holder du nemmere motivationen oppe.

Spil på aktier – få 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *