KODJAK: JEG SPILLER MINIMUMSBELØB PÅ MANGE AKTIER

1. Hvor længe har du spillet vores spil nu?

Jeg startede for fem uger siden.

2. Hvad er det som gør spillet interessant for dig?

Jeg spiller primært på grund af pengepræmierne.

3. Hvor tit spiller du?

Jeg spiller 2 gange om dagen, lige inden puljerne lukker. Jeg har faktisk sat en alarm på min telefon, så jeg ikke glemmer at spille.


4. Hvor meget tid bruger du på spillet om dagen?

Jeg bruger ikke ret meget tid, måske 5-10 minutter om dagen. Jeg bruger minimum beløb på næsten alle aktier, så de tager ikke særlig meget tid.

5. Hvilke tidspunkter på dagen spiller du?

Jeg spiller, lige inden puljerne lukker, både på det amerikanske og danske marked, men primært livespillene dvs. Kl 12:45 og 19:00. Nogle gange spiller jeg også på heldagsspillene. Der har jeg også ramt et par gode odds.

6. Du har klaret dig ret godt indtil nu. Hvorfor tror du, at du har det?

Jeg har først og fremmest været heldig og ramt et par af de høje odds, men hvis jeg skal sige én ting, så er det, at jeg hurtigt fandt en strategi, der fungerede for mig.

7. Synes du, at det var nemt eller svært at komme i gang med spillet?

Jeg synes faktisk, at det var rigtig nemt at komme i gang med. Det eneste jeg lige skulle forstå var oddsene.

 

8. Tror du, at du kan fortsætte din succes i spillet?

Som det har set ud de sidste par uge, så ja. Det har virkelig været få uger, hvor det ikke har fungeret for mig. Måske har det været lettere de sidste par uger pga. feriestemningen.

9. Havde du en strategi fra starten du ville følge? Hvis ja, har du så fulgt den?

Ja, min strategi er at spille småbeløb på mange aktier. Jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke kunne betale sig at håndplukke få aktier – det fungerede ikke for mig, måske hvis man sætter sig godt nok ind i det. Min store spredning gør som sagt også, at jeg har ramt nogle af de helt store odds.

10. Bruger du nu nogle bestemte værktøjer, som hjælper dig i spillet? Andre websites, analyser, nyheder, odds beregninger m.m.

Jeg handler selv med aktier, så jeg følger lidt med den vej igennem. Der har da også været nogle uger, hvor jeg fulgte lidt mere med i forbindelse med spillet. For nylig er jeg begyndt at bruge værdiindikatorerne og fandt ud af, at man kan sortere aktierne, hvilket helt klart gør det lettere at vælge, hvilke aktier der er interessante.

11. Hvis du skulle give et godt råd til nye spillere af vores spil, hvad skulle det så være?

Det der fungere for mig er at spille småbeløb på mange aktier, og på alle markeder lige inden puljerne lukker – der har man ligesom det bedste billede af, hvordan oddsene kommer til at se ud. Jeg har mine alarmer til at minde mig om, at puljerne snart lukker.

Spil på aktier – få 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *