GNISTEN: MAN BEHØVER IKKE VÆRE INTERESSERET I AKTIER FOR AT SPILLE MED

1. Hvor længe har du spillet vores spil nu?

Fra 1. juni i år.

2. Hvad er det, som gør spillet interessant for dig?

Så længe jeg bliver ved med at vinde. Jeg følger ikke med i aktier, og følger ikke med på markedet. Men da jeg vinder alligevel, synes jeg, at det er sjovt.


3. Hvor ofte spiller du?

Hver dag – hvis jeg kan komme til det. I ferien var det ikke hver dag. Men normalt spiller jeg alle spil. Både Heldag og Live. Og danske og amerikanske aktier.

4. Hvor meget tid bruger du på spillet om dagen?

5-10 min pr. spil. Måske 1 time pr. dag i alt.

5. Hvornår på dagen spiller du?

Heldag DK spiller jeg om aftenen, og tit også Heldag for USA aftenen inden. Det afhænger lidt af, hvad jeg har tid til. Live spiller jeg lige før, puljerne lukker (kl. 13.00 DK og kl. 19.00 USA).

6. Var det svært at komme i gang?

Jeg syntes, det så svært ud i starten. Der var mange ting, man skulle forholde sig til. Men jeg har prøvet mig lidt frem, så nu er jeg ved at have ret godt styr på odds’ne, og hvordan aktierne tit bevæger sig osv. Nu spiller jeg tit på de samme aktier, fordi jeg kender dem meget godt.

7. Du har klaret dig ret godt indtil nu. Hvorfor tror du, at du har det?

Held! Ja, det er lidt mærkeligt. Det er mest held, tror jeg, for jeg kender jo ikke rigtig noget til aktier. Jeg kigger lidt på, hvordan aktierne ligger, og så spiller jeg ligesom ud fra det. Jeg spiller en del Top3 og Bund3 spil. Jeg læser også lidt af det, i skriver på Facebook. Nogle gange kan jeg bruge det, men noget af det er lidt svært at forstå.

8. Havde du en strategi fra starten, som du har fulgt?

Kigger en del på om odds’ne er lave. Og kigger på, hvordan aktierne bevæger sig i forhold til, hvad de plejer. Har prøvet at satse på færre og spillet for mere, men det virkede ikke rigtigt for mig. Spiller som regel for ca. 300 FBC på ca. 20 aktier ad gangen (15 FBC på hver) i Heldagsspillene. Spiller for ca. 50 FBC pr. aktie i Live spillene.

9. Tror du, du kan fortsætte din succes i fremtiden?

Det ved jeg ikke. Så længe det går, som det gør nu, er det jo fint. Men jeg ved ikke, hvordan de andre får så mange point. Jeg gør ikke så meget ud af det. Jeg holder slet ikke øje med markedet eller noget. Så hvis der kommer mange dygtige spillere til, kan det godt være, at jeg ikke kan vinde præmier mere.

10. Anvender du nogle værktøjer til at hjælpe dig i spillet?

Nej, det gør jeg slet ikke.

11. Har du et godt råd til nye spillere?

Ikke ret meget. Jeg bruger Ipad’en mest. Jeg brugte mobilen på ferien. Live spil er fint på mobilen, synes jeg. Dog synes jeg, at heldagsspillet er ret svært, da det er svært at se nogle gode kolonner.

Jeg er ret ligeglad med aktiefirmaerne, så det synes jeg ikke, man behøver at tænke så meget på i starten. Hvis man er heldig at komme godt fra start, så bliver man jo ved, så det gælder om at få nogle succes’er i starten. Når man er ny, er det en fordel, hvis man kender en, der kan sætte en lidt ind i det eller i aktier og odds. Men bare spil på mange aktier i starten og vær ikke for forsigtig!

Spil på aktier – få 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *