DET SKAL DU HOLDE ØJE MED I REGNSKABSSÆSONEN!

Man kan starte med at finde ud af hvem, som kommer med ‎regnskab‬ i den nærmeste fremtid ved at se i vores ‎Finanskalender‬. Vi markerer også ud for selskabets navn på Spil siden‬, hvis selskabet snart kommer med regnskab. Investorer begynder ofte at tage positioner i aktierne, i helt op til en uge før regnskaberne kommer. Her rundsender børsmæglerselskaberne‬ deres såkaldte ”previews”, hvor de fortæller om deres forventninger til regnskaberne. Regnskaberne har stor indflydelse på spillene hos BetOnFinance.

På selve regnskabsdagen offentliggør selskaberne deres regnskaber på vidt forskellige tidspunkter af dagen. I Danmark er det næsten altid inden markedet åbner, mens det i USA lige så ofte er før markedet åbner eller efter, at markedet er lukket. Hvis det kommer før, så gør du klogt i at finde ud af om det skuffer eller overrasker positivt, inden du placerer dine spil i ‎Heldagsspillene‬.

Hvis du ikke har tid eller lyst til at læse nyheder, så kan du også bare vente til 5-10 minutter inden puljen lukker og se, om de selskaber, som er kommet med regnskab, ligger i toppen eller bunden med deres odds, for så er der nok nogle andre spillere, som har læst nyhederne for dig.Husk også, at konkurrenter eller selskaber, der opererer på det samme marked, i høj grad, påvirker hinanden i løbet af en regnskabssæson. Hvis det f.eks fremgår af Danske Banks regnskab, at de er presset af et lavt renteniveau, så vil dette hyppigt også gøre sig gældende for de øvrige danske banker.

Spil på aktier – få 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner her

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU | Guide til spreadbetting, finansiel betting og investering generelt. Sidens indhold er fuldt reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til spillesider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Endvidere skal du være opmærksom på, at bonusser er underlagt regler og vilkår. Spil ansvarligt eller søg hjælp!