Spil på renten på dit boliglån

Spil på renten på dit boliglån

Inden vi kigger nærmere på ”spil på renten”, skal vi lige rundt om, hvorfor det overhovedet kan være interessant. Renten har stor betydning for, hvor meget man skal betale på boliglånet. Det har også en indirekte betydning for, hvordan hus- og lejlighedspriserne udvikler sig. Det er derfor meget naturligt, at vi danskere går op i, hvordan renten udvikler sig. Mange danskere vil nok også sige, at de har en idé om, hvordan rente vil udvikle sig.

En af bookmakerne, der har dansk tilladelse, har valgt at følge op på denne nationalsport. De tilbyder således, at du kan spille på, om renten kommer til at være uændret, eller om den kommer til at stige. Der udbydes både spil på renten på kort sigt og på langt sigt. Se alle oddsene her. Som ny spiller tilbyder bookmakeren endda, at du kan få fordoblet din første indbetaling. Indbetaler du fx 100 kr., så kan du spille med 200 kr. Indbetaler du helt op til 2.000 kr., kan du spille med 4.000 kr. Læs mere om bonusvilkår nedenfor.

Odds på spil på renten

Odds kan naturligvis ændre sig løbende, men vi tog et kig på, hvordan odds på spil på renten ser ud pr. i dag. Odds er sat på indskudsrenten. Det er den rente, banker får eller betaler for at have overskydende penge stående hos Nationalbanken. I dag ligger den på minus 0,65 pct., hvilket betyder, at bankerne faktisk betaler for at have penge stående her.

Du kan spille på, om renten stiger i 2. kvartal. Oddset er udbudt på denne begivenhed: ”Stiger den danske indskudsbevisrente i 2. kvartal?” Odds på nej ligger på 1,15, mens odds på ja ligger på 4,75. Gå direkte til odds nu.

Du kan også spille på, om renten stiger i 3. kvartal. Oddset er udbudt på denne begivenhed: ”Stiger den danske indskudsbevisrente i 3. kvartal?” Odds på nej ligger på 1,20, mens odds på ja ligger på 4,00. Gå direkte til odds her.

Du kan endvidere spille på, om renten stiger i 4. kvartal. Oddset er udbudt på denne begivenhed: ”Stiger den danske indskudsbevisrente i 3. kvartal?” Odds på nej ligger på 1,25, mens odds på ja ligger på 3,50. Gå til de udbudte odds her.

Det sidste spil på renten er over hele året. Oddset er udbudt på denne begivenhed: ”Stiger den danske indskudsbevisrente i 2017?” Odds på nej ligger på 1,35, mens odds på ja ligger på 3,00. Gå direkte til odds nu.

Spil på renten med input fra middagsbordet

Danske boligejere er kendt for ofte ved middagsbordet at diskutere, hvor meget man skal betale på boliglånet. Men nu er det altså muligt at få afløb for spændingen hos bookmakeren Nordicbet, der har tilladelse til at udbyde spil til danskere fra Spillemyndigheden. Det er her, man nu kan spille på, om Nationalbanken i løbet af 2017 vil hæve den danske indskudsrente. Spil på renten kan måske nærmest bruges til at afdække boliglånet, hvis man er skarp.

Som det er afspejlet i oddsene i spil på renten, ser Nordicbet det ikke selv som mest sandsynligt, at den danske indskudsrente vil komme til at stige. Pressechef ved Nordicbet, Thomas Holm, oplyser følgende i en pressemeddelelse:

Når vi kigger på både nøgletallene og de prognoser, som blandt andet bankerne formidler, hører vi til den lejr, der ikke forudser rentestigninger i 2017. Vi tror, der er for mange usikkerhedsfaktorer i markederne til, at Nationalbanken vil løbe risikoen.

Hvad bliver der sagt om renten ved påskefrokosterne? Tag noter og lav penge på din viden her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *