Nyhed! Handel direkte på udenlandske børser med nye lavere priser‏

Årets første måneder har budt på både store kursfald og -stigninger på aktiemarkederne. Mange kunder har fulgt markederne nøje, og Lån & Spar har oplevet stor interesse for handel med både danske og globale aktier.

Den store interesse for handel med globale aktier betyder, at Lån & Spar har åbnet for handel med globale aktier på de enkelte markeder – direkte i åbningstiden

Lån & Spar sætter priserne ned på handel med udenlandske aktier

Med de nye muligheder for direkte handel på udvalgte udenlandske børser følger også bedre priser:

Kurtagen for handel med nordiske aktier sænkes fra 0,60 % til 0,15 %.

Minimumskurtagen for handel med nordiske aktier sænkes fra 200 kr. til 50 kr.

Kurtagen for handel med aktier i Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Holland, Schweiz, Belgien, Italien, Spanien, Østrig, Japan, Hong Kong, Australien, Canada og USA sænkes til 0,5 %.

Minimumskurtagen i ovenstående lande sænkes til 150 kr.

Depotgebyret på udenlandske aktier halveres til 0,15 % – dog minimum 300 kr. p.a.

Læs også: Cykliske og defensive aktier.

Når du handler direkte på de udenlandske børser, sker det trygt og enkelt. Handlerne gennemføres ved “markedsordre” med en limitkurs, som du selv bestemmer.

Sådan kommer du i gang med handel med aktier

Har du tidligere anvendt “markedsordre” til køb og salg i netbank, har du allerede adgang til at handle direkte på de udenlandske børser.

Log på Lån og Spar – din personlige bank netbank og se de nye muligheder

Hvis ikke du tidligere har anvendt “markedsordre”, skal du underskrive et tillæg til netbanksaftalen med din NemID. Det gør du i netbank via nedenstående link og ved at følge de fire punkter i højre side i netbank. Vil du vide mere? Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte Lån & Spar Bank. God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *