Ny 50% månedlig indskudsbonus på BetOnFinance

BetOnFinance er et helt nyt koncept, men de har allerede vist sig villige til at uddele BetOnFinance bonuskoder og velkomstbonusser. Nu har de tilmed lanceret en ny 50% månedlig indskudsbonus, og det er altså ud over deres 1.000 kr. velkomstbonus. Her kan du få såvel din velkomstbonus som din månedsbonus:

Spil på aktier – få 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner her

Kommer der nye BetOnFinance bonuskoder, får du naturligvis besked her på siden, så snart vi hører nyt herom.

Mere om BetOnFinances nye månedsbonus

Indbetal penge på din konto idag, så lægger BetOnFinance 50 procent oveni din indbetaling med deres månedlige indskudsbonus! Du kan få op til 1.000 kr mere at spille for og få øjeblikkelig adgang til at spille alle deres nye Aktievæddemålsspil.

Spil på aktier med 50% månedsbonus op til 1.000 kroner her

Vilkår for månedlig indskudsbonus

Når du vælger denne bonus og laver en kvalificerende indbetaling, modtager du en 50% bonus på op til 1.000 kr. Denne bonus tilbydes kun, når du laver din første indbetaling, og du skal indbetale mindst 100 kr. for at udløse bonussen. Denne bonus og den tilhørende indbetaling skal gennemspilles 4x før indbetaling, bonus og eventuelle gevinster kan udbetales fra kontoen. Hvis gennemspilningskravet ikke er opfyldt indenfor 60 dage fra bonussen aktiveres, udløber den. Ligesom velkomstbonussen skal du ikke benytte BetOnFinance bonuskoder for at få din bonus. Kun spil på Heldagsspil tæller med i gennemspilningskravet for denne bonus. Spil på Livespil tæller ikke med i gennemspilningskravet og berettiger ikke til at få udbetalt hverken bonus, indbetaling eller eventuelle gevinster. Din månedlige indskudsbonus vil fremgå på din indbetalingsside, når du vælger “vælg bonus”-knappen. Hvis du er berettiget til flere end en bonus, vil alle bonusser til rådighed for dig blive vist. Vær omhyggelig med at vælge den bonus du ønsker. Din bonus og den tilhørende indbetaling bliver tilskrevet din bonusbalance og fremgår her, indtil du har opfyldt gennemspilningskravene. Skulle det ske, at din velkomstbonus ikke bliver tilskrevet automatisk, bedes du kontakte vores support før du begynder at spille. De vil så sørge for, at du får din bonus.
Vær opmærksom på, at vores system ikke vil tillade, at vi tilskriver dig en velkomstbonus, hvis du begynder at spille for den tilhørende indbetaling før din bonus er blevet tilskrevet manuelt. De generelle bonus vilkår gælder også for denne bonus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *