Hold øje med regnskab fra Simcorp – kan de leve op til forventningerne?

I dag kommer der regnskab fra softwarevirksomheden Simcorp, hvis overskud steg 5,8 mio. euro. i tredje kvartal. Simcorp forventer en omsætningsvækst på 7-12% i fjerde kvartal, så det bliver interessant at se om selskabet kan leve op til de tårn høje forventninger. Har du læst vores artikel om, hvad man skal holde øje med i regnskabssæsonen?

I dag stiger råvaremarkederne, hvor oliepriserne er primus motor med en stigning på ca. 2% i kølvandet på Saudi Arabien og Ruslands fastfrysning af olieproduktionen, der nu får støtte fra Nigeria! Iran har også rost tiltaget, men ikke kommunikeret ud, hvordan landet selv vil agere. Nogle frygter, at aftalen bare gør det lettere for Irak og Iran at erobrer markedsandele.

Man kan også notere sig, at de asiatiske markeder er hjulpet godt på vej af en svækket yen og stigende råvarepriser! Grønne markeder i asien og stigende råvarepriser plejer at være god kost for de danske aktier, så det er formentlig en god ide at spille med en forventning om, at markedet stiger. Derfor er svingende aktier som Bavarian Nordic, Genmab, Lundbeck, DFDS og Simcorp måske interessante. Simcorp kommer endda med regnskab og transport- og logistikvirksomheder som DFDS plejer at reagere på udsving i oliepriserne.

Mere om regnskabsaktuelle Simcorp

SimCorp er en førende leverandør af softwareløsninger og services til den globale kapitalforvaltningsbranche. SimCorp har et ambitiøst mål om at være den mest attraktive samarbejdspartner for kapitalforvaltere og den foretrukne leverandør af kapitalforvaltningsløsninger globalt.

SimCorp har opbygget en succesfuld softwarevirksomhed med fokus på hele værdikæden og er blevet en førende aktør i branchen og en foretrukken partner blandt de globale kapitalforvaltere. Det er afgørende for SimCorps succes, at selskabet er fleksibelt og parat til at tilpasse sig ny lovgivning, nye kundebehov og nye teknologier. For konstant at tilpasse sig markedets behov kræves der en disciplineret og fokuseret tilgang i hele selskabet, lige fra udvikling og implementering til salg og support.

SimCorp anvender mange ressourcer på forskning og udvikling, hvilket giver mulighed for at forudse nye markedstendenser, så man kan tilbyde de rigtige løsninger, som sikrer, at brugerne af SimCorp Dimension forbliver konkurrencedygtige. Selvom de fortsat mærker virkningerne af finanskrisen, er den økonomiske usikkerhed ved at aftage, særligt i Nordamerika. Flere og flere selskaber er begyndt at indse vigtigheden af at have moderne, integrerede og jævnligt opdaterede systemer, som giver mulighed for effektiv risiko- og omkostningsstyring.

Mere end 40 års erfaring og en stærk vision giver SimCorp en unik mulighed for fortsat at vinde markedsandele, særligt i Nordamerika, Storbritannien og Frankrig. SimCorps primære styrker:

  • Anerkendt førende udbyder i branchen med stærke hjemmemarkeder
  • Omfattende standardsoftware-løsninger
  • Indgående finansiel ekspertise
  • Dygtige og engagerede medarbejdere
  • En stor og prestigefuld kundebase

Det bliver spændende at se, om Simcorp kan leve op til forventningerne, der stilles til dagens regnskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *