DONG børsnotering – Private investorer får aldrig noget!

1200px-DONG_Energy_logo.svg_

Hvorfor får de private investorer så få aktier ved børsintroduktioner? Altså ved de overtegnede børsintroduktioner. Som privatinvestor er det næsten mere besværligt end lukrativt, at deltage i de populære børsintroduktioner. Du får et ubetydeligt antal aktier, alt imens historierne svirrer omkring de institutionelle investorers store tildelinger.

Deltag i børsintroduktioner på ny og sjov måde

BetOnFinance gør det nu muligt at deltage i børsintroduktioner på en ny og sjov måde, hvor du blot skal gætte, hvilken tegningskurs DONG-aktien bliver afregnet til. Vinderne deler puljen, som bliver minimum 10.000 kr.

Få op til 1.500 kr. i velkomstbonus på BetOnFinance her

I tråd med BetOnFinance’s ønske om at gøre de finansielle markeder tilgængelige for alle, lancerer vi nu “BørsIntrospillet”. Her skal du gætte på, hvilken tegningskurs DONG aktien bliver afregnet til i kursintervallet 200-255 kr. Det er nemt at gå til. Der skal kun tages stilling til, hvilket 5 kroners interval aktien afregnes til – f.eks 216-220 eller 246-250. De spillere, som spiller på det rigtige interval, deler puljen på minimum 10.000 kr. Der er derfor endnu en god grund til at følge med i, hvordan interessen udvikler sig for DONG Energy – en af de største børsintroduktioner nogensinde i Danmark.

”Næsten hver eneste gang der er en populær børsintroduktion, får man som privatinvestor et helt ligegyldigt lille antal aktier. Derfor er det en ekstra stor fornøjelse at lancere BørsIntrospillet, så alle vi privatinvestorer i det mindste selv kan afgøre, om vi vil tjene en ekstra skilling på en interessant børsintroduktion. Og så er det ovenikøbet skattefrit”, udtaler stifter af BetOnFinance Jeff Saul.

Mere om BetOnFinance og deres Indeksspil

BetOnFinance har for et par måneder siden lanceret “Indeksspillet”, som lynhurtigt er blevet det bedste prognoseværktøj for dagsudviklingen på det danske aktiemarked – vel at mærke inden markedet åbner. BørsIntrospillet foregår på samme måde som vores meget populære Indeksspil. Så snart DONG’s tegningskurs bliver offentliggjort, ved du, om du har vundet.

BetOnFinance – og den nye måde at spille på aktier – har siden sin lancering medio januar fået stor opmærksomhed. Puljerne vokser uge for uge, og lanceringen af BørsIntrospil vil uden tvivl fortsætte denne udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *