Brexit afgørelsen nærmer sig – spil med Brexit bonus

Få en brexit bonus på BetOnFinanceI denne uge afholdes der afstemning om Storbritanniens fortsatte medlemskab af EU – den såkaldte Brexit afstemning. Dette har skabt spændinger på de finansielle markeder, hvor investorerne frygter et britisk exit. Det giver også muligheder for kløgtige investorer, og dem vil BetOnFinance gerne hjælpe med en Brexit bonus:

Hent en 200% bonus til spil på Brexit eller Bremain

Usikkerheden har givet større daglige kursudsving på de finansielle markeder markant de seneste uger. Herudover har bekymringerne resulteret i at investorerne søger mod sikre havne. I øjeblikket er det obligationer, yen, dollar og guld. Vi kigger nærmere på tingenes tilstand nedenfor.

Brexit-risiko skaber pres på aktiemarkederne

Der er pres på aktiemarkedet. Særligt i løbet af den sidste uge har investorerne forsøgt at mindske deres risiko ved at reducere deres aktiebeholdninger. Mere specifikt er C20-indekset faldet med over 5% i løbet af den seneste uge. Man kan spekulere i, om investorernes frygt for et “nej til fortsat medlemsskab af EU” er ved at være indregnet i markedet.

Under alle omstændigheder bliver det særdeles spændende at følge markedernes reaktion på selve afstemningen. Hos BetOnFinance tredobler de puljestørrelserne i alle deres danske C20-indeksspil både på afstemningsdagen den 23. og den 24. juni. Der er således hele 10.000 kr. på højkant! Lige nu kan du endda spille med en 200% Brexit bonus her:

Hent din bonus til spil i anledning af Brexit her

Aktievæddeløbsspil op til Brexit afstemningen

Aktievæddeløbsspillene bliver også underholdende. Her bliver de vigtigste strategier nok at fokusere på spillets mest volatile aktier, samt de aktier, som har mest forretning i Storbritannien. Den britiske pund har den seneste tid været svækket overfor dollaren, og et britisk exit vil højst sandsynligt, på kort sigt sende valutaen endnu lavere. Aktier såsom DFDS og Coloplast er tungt eksponeret mod det britiske marked, og et britisk exit kan derfor have stor indvirkning på disses indtjening.

I de danske indeksspil har den seneste periode budt på særdeles høje odds, fordi markedet er svunget meget længere ud til siderne, end spillerne havde forventet. Så et oplagt råd for næste uges spil er, at man skal spille bredere, end blot lige omkring den udsvingsprocent, som man mest tror på. Med tredobbelte puljer er der garanteret gode odds.

For at du kan få fuld glæde af næste uges begivenheder tilbyder BetOnFinance indtil den 24. juni en Brexit bonus på hele 200%, hvor du ved indbetaling kan få op til 400 kr. i bonus! Du kan med fordel læse vores artikel om valutaens betydning for aktiekurser.

Regler og vilkår gælder for denne Brexit bonus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *