Bank of Japan sænker renten

Dagens største nyhed kom i nat, hvor Bank of Japan annoncerede, at de sænkede renten, ned i negativt territorie. Dette er hoveddrivkraften for dagens positive markedsforventninger, og vi har tidligere skrevet om rentens betydning for aktiekursen. En aktie, som kan klare sig godt i dag er Alibaba, som i aftes rapporterede bedre end forventet indtjening og omsætning.

Ugens sidste regnskab kommer fra Chevron, før markedet åbner. Med de turbulente energi-markeder den seneste tid, vil Chevrons forventninger til fremtiden blive læst med stor interesse af investorerne. Ud fra for-markedshandlen ser det ud til, at investorerne er fortrøstningsfulde, idet aktien handler 4% højere.

Sidst skal nævnes, at Amazon aktien falder markant i for-markedet på baggrund af deres rapport, der blev offentliggjort i går aftes. I gårsdagens handel steg aktien 9%, men i dagens for-marked falder den 10%. Microsoft overraskede positivt i går aftes, da de offentliggjorde deres rapport, og aktien ligger stærkt i dagens for-marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *