VOLATILE OG IKKE-VOLATILE AKTIER

Nogle aktier har store kursudsving fra dag til dag, mens andre aktier har en mere stabil kursudvikling – derfor taler man om mere eller mindre volatile aktier. Hos BetOnFinance er det klart, at højvolatile aktier oftest vil være favoritter i enten Taber- eller Vinderspillene, hvis der ikke lige er nogle selskabsnyheder, som gør, at en bestemt aktie ligger til at blive bedst eller dårligst på en given dag. Derfor har vi stillet en Top3 (% 12 mdr.) indikator til rådighed på spilpladen. Denne viser dig, hvor ofte alle aktierne i spillet er endt i top tre.

I Taberspillene har vi tilsvarende en Bund3 (% 12 mdr. ) indikator – husk at man kan sortere på alle kolonnerne, så du hurtigt kan få et overblik over de aktier, der plejer at ligge i begge ender! Nogle af vores spil bliver sammenlignet med hestevæddeløb, hvilket også er berettiget – derfor kan man tænke på en akties volatilitet som aktiens styrke baseret på tidligere resultater i vores ”løb”.

Et lille trick man kan tage med sig fra dagens emne er, at især volatile aktier er meget udsatte, når der er uro på aktiemarkederne. Investorerne kan nemlig ikke lide at holde risikofyldte aktier, når der er uro på markederne. Man kan i langt de fleste tilfælde også opdele graden af volatilitet i brancher. F.eks er teknologiaktier og biotekaktier typisk mere volatile end pengeinstitutter.

Spil på aktier – få 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner her

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU | Guide til spreadbetting, finansiel betting og investering generelt. Sidens indhold er fuldt reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til spillesider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Endvidere skal du være opmærksom på, at bonusser er underlagt regler og vilkår. Spil ansvarligt eller søg hjælp!