Guide til spread betting

Spreadbetting er en af flere forskellige typer væddemål på resultatet af en begivenhed, hvor gevinsten er baseret på graden af rigtigheden af satsningen, snarere end et simpelt “vind eller tab”-resultat, som man kender ved faste bookmaker-odds.

Spreadbetting går ud på at man ”better” på en forandring i markedsværdien af finansielle produkter. Enkelt udtrykt satser man penge på, om man tror, at en bestemt aktie eller råvare vil gå op – eller ned – i pris. Din gevinst eller dit tab modsvares af op- eller nedgangen i prisændring multipliceret med din indsats. Når du spreadbetter, betaler du ingen depotgebyr eller kurtage, da du ikke handler via en fondsmægler.

Spreadbetting har været et stort vækstmarked i England i de seneste år, og antallet af spillere i England alene er på vej mod en million. Spreadbetting indebærer en høj grad af risiko, med potentielle tab eller gevinster langt overstiger den oprindelige pengesatsning. Selv med små kapitalindsatser kan du få et stort afkast, men spread betting kræver et godt kendskab til finansmarkedet. I Storbritannien er spreadbetting-væddemål reguleret af Financial Services Authority, men betragtes dog alligevel som et væddemål, med deraf følgende skattefrihed på gevinsterne. I Danmark er spreadbetting relativt nyt og udbydes af relativt få selskaber. På Finanstilsynets hjemmeside kan du se oversigten over udbydere af spreadbetting, der har tilladelse i Danmark. Der er en del udbydere af spreadbetting, og her på siden vil vi guide dig til de bedste af slagsen. Det er vigtigt, at du vælger en stabil og pålidelig udbyder, men da der er tale om EU-baserede virksomheder under finansielt tilsyn, så er du langt hen ad vejen sikker, når du vælger en side at spreadbette på. Det er dog vigtigt, at du rent faktisk vælger en spreadbet-udbyder, der er baseret i England, og som har tilladelse i henhold til EU-lovgivningen.

ADVARSEL: Husk, at CFD’er er et gearet produkt og kan resultere i tab af hele din første indbetaling. Handel med CFD’er er muligvis ikke noget for dig, så sørg for at du forstår alle de involverede risici fuldt ud.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU | Guide til spreadbetting, finansiel betting og investering generelt. Sidens indhold er fuldt reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til spillesider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Endvidere skal du være opmærksom på, at bonusser er underlagt regler og vilkår. Spil ansvarligt eller søg hjælp!