BetOnFinance

BetOnFinance er den første udbyder i verden af et nyt online spil, som kombinerer det finansielle marked med spil, for at gøre det muligt for alle at deltage i de finansielle markeder.

Spillet er udviklet af den danske leverandør af software til spil, Fibetco. BetOnFinance giver en super velkomstbonus på op til 1.000 kr., hvis du klikker her:

Spil på aktier – få 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner her

Der gælder regler og vilkår for din bonus, som du kan læse nærmere om via linket.

Se en lille video intro til BetOnFinance her:

Hvad er BetOnFinance?

Populært sagt kan man sige, at BetOnFinance er et væddeløb mellem aktier. For at at sætte lidt flere ord på kan man sige, at det er et nyt spilkoncept, hvor du spiller på, hvilke aktier du tror, der vinder eller taber i forhold til de øvrige aktier på et specifikt marked på en given dag. Det er altså lidt ligesom et hestevæddeløb, men med aktier i stedet for heste!

I hvert marked deltager 30 udvalgte aktier i væddeløbet, og du kan spille på, hvilke du tror der vinder eller taber den dag, eller, hvis du er mindre sikker, hvilke som vil ende i top3 eller bund3.

Dette er ikke et investeringsspil, hvor du køber og sælger aktier. Dette er et væddemål om hvem, der vil vinde eller tabe i en given periode (f.eks. en dag). I modsætning til hestevæddeløb kan du i dette spil også vinde ved at spille på taberne. Og i modsætning til traditionelle investeringsspil kan du vinde, både i stigende og faldende markeder, for der vil altid være nogle aktier, som klarer sig bedre eller værre end de andre!

BetOnFinance er et puljespil

BetOnFinance er et puljespil, hvilket betyder, at du spiller imod de øvrige spillere – ikke imod “huset”. Det betyder også, at odds ikke er faste. Odds bliver bestemt af det samlede beløb, der spilles, på de forskellige aktier. Odds på en aktie vil falde, når mange spillere spiller på denne aktie, og odds på en anden aktie vil være høje, hvis der er få spillere, som har spillet på den. Odds ændrer sig frem til det sidste spil er placeret, og spillet lukkes for yderligere indskud.

Se denne lille video, der forklarer odds i puljespil:

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU | Guide til spreadbetting, finansiel betting og investering generelt. Sidens indhold er fuldt reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til spillesider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Endvidere skal du være opmærksom på, at bonusser er underlagt regler og vilkår. Spil ansvarligt eller søg hjælp!